Pazartesi, Eylül 22, 2008
Milföyde Piliç Baget
Adı üstünde bir yemek aslında:)
Kişi bası iki baget - Bagetlerisuda haşlıyorum. Bu arada donuk milföyleri çözülmesi için tek tek masaya diziyorum.
Pişen bagetleri; tuz,köri ve karabiberle harmanlayıp; yumuşamış ve elimle yanlardan cekip uzattığım milföye sarıyorum.
Kemik kısımlarına,aliminyum folyo sarıp,
Üzerine yumurta sarısı sürüyorum.
Fırına verip,pişiriyorum(170derece)
Şık,orijinal bir ana yemek olarak ikram ediyorum:)
Ben bu yemekten bahsettiğimden olmasa da (etkisi vardır belki de:p) eşim baget bulmakta epeyce zorlandı dün. Tükenmiş heryerde:))
Afiyet olsun..
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
5 yorum:
Sanki çok önceden biryerde yediğimi hatırlıyorum,ama nerede çıkartamadım:)görüntü çok hoş,yapımı da çok basit,ve eminim tadi da mikemmeldir..İlk firsatta deneyecem inş.
Teşekkürler hamarat anne:)
Bu arada bugun mohercare de gördüm "ı love mummy" yazılı tişört vardı kızlar için,bilginize:)
esracim,dene seveceksin eminim.. şimdiden afiyet şeker olsun..
demek mothercare yetkilileri sesimi duydu, heheheh:))
merhaba
yemek çok şık gözüküyor
servis tabağında neyle servis ediyorsun
sebze haşlama ya da mantar olabilir diye düşündüm ama senin fikrini almak istedim
selamlar, ben genelde mantar ve patates puresi de ikram ediyorum
Yorum Gönder