Sayfalar

Çarşamba, Ocak 30, 2008

kumas ev ayakkabısı




Epeydir kafamda olan bir projeydi ev ayakkabıları.. Ama konu dikiş olunca ve de 1 yasında bir toddler etrafınızda heryeri parmaklıyorsa,iki kere dusunur bir türlü icraata gecemezsiniz.. Neyse ki bugun yagan kar ilham perilerini basıma musallat etti de ben de bu projemi gercekleştirmiş oldum..

Elimde 0-6 aylik bir taslak vardı ama ben nasilsa biraz daha geniş dikmişim nerdeyse ZEye olucak.. Tahminen 6-12 aylık bir ev ayakkabısı oldu..

Evdeki kumasları değerlendirdim ve hava soguk oldugundan kadife kumas kullandım..


Ayakkabı bitti bitmesine de biraz süslesem hiç fena olmayacak..

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok ton ton:) Yapışkan simler varya ondan dallar ve çiçekler filan yapabilirsin sanırım kumaşın üstüne.Kanaviçe tarzı bişilerde güzel olabilir.Neyse, senin daha orjinal fikirlerin olduğuna eminim:) kalıbı da eklesene kopy çekelim:) Gerçi bi dikiş makinam yok, ama bi yerlerde şettirebilirim belki

Sunnyside Photography by Esra Nur dedi ki...

yaw bu kadar hamarat olma, kotu hissediyorum kendimi :) saka bi yana, helal olsun sen ve senin gibi butun annelere Sabahnur'cum:) Ben ve benim gibi annelerede senden gorup ozenmeyi nasip etsin ne diyim :) Pinarin bir kizi oldu bugun bu arada. Cok sirin birsey..

sühendan dedi ki...

Yeni siten hayırlı olsun.Dikiş hiç bilmiyorum.Ama dikenlere çok özeniyorum.Çok güzel olmuş.Ellerine sağlık.Şimdi takip edeceğim bir site daha oldu.Ben ne zaman bilgisayarın başından kalkacağım:)))

Minik Patikler dedi ki...

Keçe süsler pomponlar çok güzel olur. Ponponu veya kurdaleyi arkasına koyabilirsin çok ciciş görünür. Makinede mi diktin bunu bu arada? Bu kadar minik şey makinede nasıl dikilir :)

Esra dedi ki...

Eline sağlık Sabahnur,patik çok güzel olmuş.Çok maharetlisin maşaallah..Bu konuda bir eğitim aldın mı,yoksa kendi kendine mi öğrendin?

Hamarat Anne dedi ki...

tavdiyelere tesekkurler hacercim :)

suhendan cok tesekkurler:)


esranur pınarın bi kızı vardı dimi,bu ikinci oldu? masallah ya. sen de iyisindir inş. Ev annesi olunca boş zaman oluyor ve boyle degerlendirmeye calısıyorum gerci genelde yan gelip yatıyorum:))

makine de diktim, ufacık bişiyle ugrasmak bayagı zorluyor insanı :) tavsiyelerin super mp, tesekkurler..

esra, kendim öğrendim. gittim bi singer dikiş makinesi aldım elektirikli basit bişey ve dike söke kendi kendime ogrendim :)

Sunnyside Photography by Esra Nur dedi ki...

yok pinari daha gecen sene evlendirdik, bu ilk kizi, bu arada bisey farkettim bizim okuldaki taifeden kimsenin oglu yok yaw:)

Unknown dedi ki...

Yani Sabahnur harbi hamarat annesin, masaallah super olmus bu patikler, fareyi gorunceyse koptum ya:)masaallah masaallah ne denebilirki!