Sayfalar

Çarşamba, Şubat 06, 2008

yeni oyuncagımız


Yapım asamasında..
Acaba ne yapıyor olabilirim?!

12 yorum:

Unknown dedi ki...

sabahimin nuru,
bu aralar o kadar geldi ki benim elisim de senin sayfani da gorunce artik iyice bi taraflarim sisti. bu arada bence cilek yapiyorsun, sadece bence degil her yuz kisiden 67 sine gore de cilek yapiyosun.
he nerde kalmistim, efendim su ev bi yerlessin ilk isim Allah nasip ederse dikis makinesi almak olacak. patchworkler falan yapasim var. ama henuz buranin sali pazari degerindeki parca pistik kumas satan mekanini bulamadim. degerini bil sali pazarinin, ve ne alsan bi ytlci kumasci amcaya sevgilerimi ilet. ondan ne alsak bi ytl, ayakkabisinin teki dahil..
cok ozledim bebegimi ve seni ozellikle bebegimi sonra seni. neyse bu mail gibi oldu biraz. sonuc olarak yaptiklarin cok guzel, ben de gelecegim yakinda blog acmam ama sana resmini atarim.
operim bikamam

Hamarat Anne dedi ki...

canım canım seni merak etmiştim pek sevindim yorumunu gorunce.. sırf seni yalancı cıkarmamak için bunu cileğe cevirirdim ama gözlerini de diktim.. evt bu bi hayvan, diğerlerine de kopye olsun:)

Minel dedi ki...

Ümraniyede çok ucuz kumaşçılar biliyorum,kumaşçı pazarı diye biryer var 0,50 kuruşa elbiselik kumaş alıyorsun 1 ytl ye daha iyilerini:)
bu kadar yani
ilgilelere duyurulur!

Hamarat Anne dedi ki...

tam da orda yasıyorum minel:)

Minel dedi ki...

ozaman birbirimize çok yakın oturuyoruz

Hamarat Anne dedi ki...

O oo :)

Minel dedi ki...

mail attım sana

Adsız dedi ki...

tavşan olabiliiir.. eee, ahtapot olabiliir, kedi, köpek (bütün hayvanları sayiim de bilen ben oliyiim:P) filan da olabilir, küçük eklerle. Ama açıkçası ilk aklıma gelen sevimli bi meyve, çilekti. Diilmiş. Eee, bildim mi azizem:)

Minik Patikler dedi ki...

Sabahnurcum lütfen doğulu fareyi yanında bir tabak fıstıkla görüntüleyip koy buraya :)

Hamarat Anne dedi ki...

hayır hacerrrr hiçbiri:)) agzı kaldı bi tek onu da yapsam bitti..

mpcim :)) tamam inş. eklicem :)

Unknown dedi ki...

fil.

Kuaybe dedi ki...

Bence bu biiiiirrrr... Ananas :P

Öyle bir hayvan yok mu yoksaaa :))