Sayfalar

Cumartesi, Mart 08, 2008

kırtasiye,cok yasa!




Cuma gunu esekciği kargoya vermek ve kafamda epeydir almayı tasarladıgım seyleri almak icin dısarı cıktım. Kızımı uyuttum annemi de basına diktim. Kardesimle beraber gezdik.




İlk önce kargo işimizi hallettik sonra kırtasiyeleri dolanmaya basladık.. Farkettim de ben kırtasiye alışverişini,içinde gezmeyi ,kalemleri kartonları stickerlei tek tek incelemeyi özlemişim..


Tam da istediğim gibi stickler bulamasam da begendiklerimden birkac ornek aldım. Aslında "thank you" yazan sevimli stickler bakıyordum. Sattıgım tum guzellikleri paketlerken o stickerlardan uzerlerine koymak için.. Bir de oyuncaklarımı kutularda yollamak için kutu bakındım ama yoktu,ben de karton aldım belki beceripte kendim yapabilirim diye..


Herseyin(örülmelerinden, paketlenip kargolanmasına kadar) cok guzel,orjinal ve butik olmasını istiyorum...



Kırtasiye alışverişinden sonra kumascılara gectik, buraya gelmeylide yıllar olmus sanki.. Cidden cok ucuza kumaslar vardı. Ben kendime bir gomleklik(poplin), bir de eteklik(kanvas) bu kumasları aldım. Aslında aklımda cicekli seyler vardı ama dukkan dukkan gezerken ,hepsine bakalım derken aksam olmus ben hala o cicekli kumaslardan almamısım. Ze uyanmadan doneyim diye tekrar dolanmadım,baska sefere bıraktım cicekli kumasları..


Bir de bumaslardan artan olursa ev ayakkabısı yapıcam ,içi beyazlıdan dısı kanvasdan olucak. Cok tatlı olacagını dusunuyorum. Üzerine kırmızılı bişiler işlerim, ımmm nefis:)

Ha bir de, su an bir robot ormekteyim. Robotun antenini totodan cıkan bir oyuncaktan yuruttum, bazen kendime sasırıyorum nerden aklıma geliyor bu seyler diye..

6 yorum:

melda dedi ki...

çok şirin stickerlar..
martha steward'ın sitesinde çok güzel hediye paketleme fikirleri var, ordan da yaralanabilirsin. değişik hediye kutularının şablonları fln oluyor.
allah işlerine bereket ve kolaylık versin. eşek çok tatlı olmuş. bayağı ilerletiyorsun işi maşallah :)

mer dedi ki...

hediye paketleri için eminönüne gitmelisin. bol bol rengarenk kutular var.
bide tebrik ederim tabi. süpersin...

mer dedi ki...

he bu arada bende kaplumbağa yapmaya başladım. daha 1 bacağı bitti :)

Hamarat Anne dedi ki...

Meldacim saol ,Marthaya bakayım:)

Mer,sensin super hadi bitir kaplişi, cok merak ediyorum:)

Adsız dedi ki...

maşaAllah Sabahnur süper şeyler yapıyorsun benim hiç böyle becerilerim yok ya : ( ama olsun istiyorum birileri bana öğretsin ! asistanın oliyim mi lütfeeen :p
Satış fikri de çok güzel tebrik ederim Rabbim bereketli ve bol kazançlar versin ..
Bu arada ben de kırtasiyelerden böyle cicili bicili şeyler almayı çok severim aklımda olsun farklı şeyler bulunca sana da alırım ; )

ayy bi de aklıma merve sen ben hünerli eller mi ne öyle bi blog yapmıştık o geldi : )) o zaman da güzel kutular felan hayal ediyorduk hey gidi heyy : ))

Sunnyside Photography by Esra Nur dedi ki...

sabahnurcum , tahtakalede cok guzel ve uygun fiyali kutular bulabilrisin. yeni caminin arka tarafinda yukari dogru, kirtasiye toptancilari var, diger seyleride ayni sekilde cok uygun fiyatli bulabilirsin, biraz dar, karmasik ve kalabalik sokaklar ama kaybola kaybola alisirsin:))