Sayfalar

Salı, Mart 04, 2008

working hard...

Arastırıyorum, ciziyorum deniyorum söküp bastan yapıyorum.. Kısacası cok calısıyorum denebilir.. Şimdilik iki tane cıngırak tamamladım, kaplis ve bir kus. Kaplişi hatırlarsınız biraz daha acık renk bir yesille denedim fena olmadı. Kus ise yeni bir urun, gagasına bayıldım:)

Su an bitmeye yakın bir esek var ki,ona bayıldım resmen. Aynı seyi tekrar tekrar yapmaktan sıkılmayan biri olsaydım,rengarenk esekler yapardım heralde..

Elim hızlıdır ama 15 aylık bir bebekle, ve enerjisini sonuna kadar kullanmaktan cekinmeyen bir bebekle elişi yapmak cidden zor. Bazen sadece ona odaklanmamı istiyor ve elimdeki kitap ya da elişini cekiştirip duruyor. Kendimi rahatlatan bu aktivitelerin kısıtlanması benim icin sinirbozucu oluyor bazen ama burda cocugum tabiiki benim eglenceliklerimden daha onemli..

Kendime bir zaman yonetimi cizelgesi olustursam fena olmaz. Verimli calısacagım anlar belli,Ze'nin uyudugu zamanlar, bu da oglen takriben 1-2 saat, gece -sabah 9a kadar- .. Aslında öğlen onunla uyuyup gece ve sabah namazı sonrasını kendime ayırabilirim.. Tam da kestiremiyorum bir kac gun deneyip,sonra ortaya bir cizelge cıkarırırm artık..

Bugun yine işleme ve oyuncaklar için ipler aldım.. Pek heyecanlıyım, her yeni ip ya da gordugum fikir beni heyecanlandırıyor ve bir an once yapıp bitirmek ve "işte bu " diye paylaşmak istiyorum..

Hazır prensesim uyumussen gidip biraz calısayım -gerci lo.st4 - epi.sode 5i tekrar izlesem de fena olmazdı:))

4 yorum:

AYSUN dedi ki...

Eşek ne renk?

Hamarat Anne dedi ki...

sütlü kahve:) yakında koyarım resmini, ayaklarını da bitireyim:)

Unknown dedi ki...

maşallah canım ya :) böyle hevesli hevesli anlatınca insanı da heveslendiriyorsun :)
relax oldum elişi yapmadan bile :D

gunlukcugum dedi ki...

cocukla hakikaten zor oluyordur ama ortaya cikan seyler super hamarat anne)
annem rana eslemin dogumuna geldiginde seccade isliyodum (etamin)annem toplayip hepsini trabzona goturdu simdieye kadar bitiremedin simdiden sonra hic yapamazssin senin elisin kizin demisti)aklima geldi simdi guldumn))sana cok kolay gelsin arkadasim optuk suizi sevgiler..