Sayfalar

Perşembe, Nisan 03, 2008

yeni guzeldir:)



sabah postası

eşim evden cıkıp, 2dk sonra tekrar kapıyı calınca telefonunu unuttu heralde diyerek actım kapıyı,ama elinde bu zarfı uzatıp "brooklyn" dedi:) uykulu gozlerle sevinc içinde actım hemen, sevgili Arzu C. G. 'nin gonderdiği "thank you" lu kartlarmış gelen.
Hatırlarsanız,bir kac kırtasiye gezip bulamadıgımı soylemiştim,sağolsun Arzu da mail atıp gondermek istediğini soylemişti. Canım benim, cok tesekkur ederim tekrar. Bu güzel kartları orgu oyuncaklarımı paketlerken kullanacagım insallah :)



google yazılı zarfa gelince, o da blogumda verdiğim google reklamlarıyla ilgili bir sey..



Bunlarda bugun dısarı cıktıgım da herzaman ugradıgım ipçiden aldıgım yeni ipler. Nedense bebek mavisi ve pembesi gelmiyor bir turlu.

Farkettim de yesilin her tonunu aldım nerdeyse,ama ortada yesilden yapılmıs bir oyuncak yok. Ama aklımda sevimli bir kurbaga var:))








Her defasında kızıma bişiler alıp eve doncek değilim ya, bu sefer de kendime kucuk de olsa bişi aldım:); pantolon coraplar... aa bir de, Burda dergisinin nisan sayısını aldım.. Ama içerigini pek begenmedim. Cocuklar için guzel seyler var ama bedeni 110dan baslıyor yani ZE'ye gore değil:(

3 yorum:

Minel dedi ki...

kırmızı bir araba fikride çok şık olacaktır,zor mu olur bilmiyorum ama:)
MaşaAllah on parmakta on marifet

zeynebin annesi dedi ki...

ya aldığın ipler çok güüssell... acaba marka ve cins ismi verebilir misin.. ben bizim yüncüde görmedim böylesini.. hadi bakalım bitmiş hallerini çok merak ediyorum projelerinin...Allah kolaylıklar versin..

Hamarat Anne dedi ki...

minelcim,araba ve otobus yapma fikri aklımda, yapıcam inş.:)
tesekkur ederim.


haticecim,kartopu-yazgülü iplerim:)