Sayfalar

Cuma, Ekim 17, 2008

H.A'den kısa kısa


Bu sabah aldım ,nezaman başına oturup yaparım bilmiyorum.. Öyle bir oturuşta bitecek gibi değil,zaman ve mekan lazım.. ZE ile biraz zor, alırken aklım nerdeyse?! Aslında aklımın nerde olduğunu biliyorum,sonucun benim ve ailem için en hayırlısı olmasını umuyorum.. Durum şekillenirse ,zaten burdan da açıklarım..



Öğle yemeğim,dünden kalan kolay kumpirdi..



Ayakkabı aldım ama ayağıma olmuyor, ilk aldığım gün evde giydim gayet iyiydi,şimdiyse olmuyor.. Ayaklarım mı şişti nedir? 37 numara ama sanki 36,5.. kalıbı ufak heralde..

Yeni bir oyuncak örmekteyim.. Aslında önceden örmüştüm,yeni bir hayvan değil yani..

Bloglarında "hamaratanne" ya da "petitandcute.com" a link veren arkadasları listelediğim "linkler" için yeni bir sayfa açtım.. Sağ tarafta bu yeni sayfanın linkini de verdim.. Bir de bloguma en son güncellenen 5 blogu gösteren bir sey eklemek istiyorum ama bakalım bulabilecek miyim?!

Bir de dikiş dikmeyi de örgü örmeyi de kendim öğrendim.. Kimseden yardım almadım.. Başarılı oluyorsam eğer,merak ve birşeyler üretme aşkımdandır..

13 yorum:

GeCe dedi ki...

Ben de benzer bir puzzle var, gayet zaman alıyor. Blogger'ın yeni hizmeti blogroll istediğiniz şeyi yapıyor. Takip ettiğiniz siteler güncellenme sırasına göre blogunuzda gözüküyor. Gerçekten çok kolaylık sağlıyor insana. Sevgiler.

Hamarat Anne dedi ki...

Gece,evt onu biliyorum ama orada tüm liste sıralanıyor. mesela 1ay önce yazılan bir yazı da ben gunubirlik guncellenmiş blogları ve en fazla 5 tane olacak sekilde gosteren birsey istiyorum.

Esra dedi ki...

yapı meselesi canım,benim bu konularda hiç merakım yoktur,kabiliyetim de:)ama maşaallah senin merakın ve kabiliyetin sayesinde eğitim almadan çok iyi işler beceriyorsun,valla imreniyorum sana ve senin gibilere:)

eslem dedi ki...

hayırlı haberlerini bekliyorum : ))

Hamarat Anne dedi ki...

esra,tesekkurler.. yanaklarım kızardı :p

eslemmmmm,yunanlılar begendiler mi cicişlerini söylesen???

serrose dedi ki...

ha ha cok mutlu oldum
ama ben Senarose degil serrose yim :)))
aaa adima ne kadar benziyor deyip tik tik yaptim kendimi buldum
cok hosuma gitti
hala guluyorum :)

Hamarat Anne dedi ki...

senarose'i düşünmez misin? o da güzel olmuş:)))

eslem dedi ki...

beğenmek ne kelimee bayıldılarr :)

Büşra dedi ki...

al yanak aaaalllanııyooor aman al yanak...
diye gidiyor türkü, yanaklarım kızardı yazmışsın dilime dolandı.
*
neyse, puzzle iyi de çocuklu evde zor, ona bir masa ayıracaksın git gel uğrayacaksın. Kızım doğmadan ben de takmıştım, gece uykum kaçınca başında buluyordum kendimi.
*
gece'nin bahsettiği blogroll yeni bi hizmet, orada blogları güncel 5-10 veya 25 şeklinde sıralayabiliyorsun. gadget ekle, kısmından bi bak istersen.
*
vesselam.

Hamarat Anne dedi ki...

uragan, bakar körüm ben kesin! tüm bloglar sekmesine bakmayı hiç düşünmedim nedense:)) cok saol..
gece,cok saol tekrar
sevgiler.

Cocukla Cocuk dedi ki...

Kaçlık puzzle aldın? kolay gelsin, ikimizde çok severiz puzzle yapmayı

Hamarat Anne dedi ki...

c.c,500lük ben de cok severim ama bizim ufaklık pek meraklı oldugundan bir süre oynayamayacagım..

Kuaybe dedi ki...

Sevgili Hamarat Annecim benim.. Ne zamandır geliyorum gidiyorum kaçamak kaçamak ama yazamadım birşeyler içimden geldiği gibi..

Öncelikle en son konudan bahsetmek istiyorum.. Bence bir konuda birşeyler yapmak için gereken eğitim ikinci planda kalır hep.. Öncelik istek ve azimdedir.. Sen maşaallah nereden nereye geldin bak.. Önce kızına ördün birkaç ciciş, şimdi tee başka üğlkelere bile gidiyor.. Maşaallah arkadaşım, Rabbim yolunu açık etsin.. İstersen ve daha da önemlisi fırsat ve vaktin olursa küçük hanımdan, daha profesyonelleşmek için eğitim alırsın daha sonra farklı alanlarda..

Dediğim gibi, Allah yolunu açık etsin.. Bunları aslında röportajın altına yazmak isterdim ama o dönem hiç iyi değildim :((

O puzzle için de "Geçmiş olsun" diyorum :P Önümüzdeki beş sene içinde tamamlarsın inşaallah :))

Şimdi ben senin derlediğin bir kolajı bulmaya gidiyorum eski yazılara doğru.. Orada pisicikli bir bere vardı diye hatırlıyorum, kalıbını çıkarayım da öreyim benim kedi delisi bebeye :))