Sayfalar

Pazar, Şubat 01, 2009

Oyuncak Saklama Çözümleri



Montessori yahoo grubunda uzun süre cocukların oyuncaklarının arsivi için kitaplıkalr raflar ne olabilir diye konusuldu.
İnternettegezerken bu oyuncak saklama unitesini gördüm ve bayıldım.. Gerçi +5 gibi duruyor ama örneğini çalıp marangozda cocugunuzun boyuna göre yaptırabilirsiniz:)

5 yorum:

Ayşe dedi ki...

blogda foto gozukmuyor ama ben readerda gordum ;) cok hos bir uniteymis..

fotoyu gene de bi kontrol et istersen..

Limonlu Turta dedi ki...

Sabahnurcum,
Fotograf gozukmuyor. Bence de bir kontrol et istersen.
Kurabiyeler de çok güzel gorunuyordu, ellerine sağlık. Bu arada ben de bir yemek blogu açtım (www.mutfakmuhabbetleri.blogspot.com).Belki blogumdan okumuşsundur, beklerim.
Sevgiler,
ç.

Cocukla Cocuk dedi ki...

aynen ben de readerde gorebiliyorum sadece...linki gormeyi ozellikle isterim cunku bu yaz için çok lazım olacak bana şimdiden teşekkürler...sevgielr

sumuklubocek dedi ki...

ben fotoyu goruyorum :)
ben oglum icin soyle birsey edinmistim -bizimkinin uc rafinda da kutular var- , kendisi su anda 3 yasinda ve boyu rahatlikla tum raflara yetisebiliyor. Bu modelin bir guzelligi de kutulari istedigi gibi cikarip, istedigi yere goturup, yeri geldiginde tasiyabilmasi.
Fikir olmasi acisindan :

http://www.target.com/Storage-Unit-Canvas-Plastic-Bins/dp/B000H84G50/sr=1-5/qid=1233515260/ref=sr_1_5/192-7387690-5300201?ie=UTF8&index=target&field-browse=1038576&rh=k%3Atoy%20organizer%20with%20bins&page=1

KelebekGibi dedi ki...

Bu sekil cok kullanisli olur kesinlikle, hemde cocuk herseyi bölümüne göre toplar ayni kreslerdeki gibi.
Bizdede henüz böyle birsey yok ama kutulara koyuyoruz kitaplar bir kutuya, kücük oyuncaklar bir kutuya ..vs bu sekil.