Sayfalar

Cuma, Temmuz 17, 2009

10elma 10mantar


siparisler tamam elh. Elimde bir sey uzadıkca sıkılıyor stres yapıyorum. Gerci karsı taraf benim hızımdan oldukca etkilendi ama bence daha da erken bitirebilirdim. -Araya supriz bir siparis daha girdi cunku-

10elma,10da mantar siparişim vardı. Sipariş eden bayan daha sonradan tepelerşne ip yapmamı istedi ama ben bu sıradaelmaların buyuk cogunlugunu bitirmişstim,kalanlara ekledim ve mantarlarında tamamına ekledim. anahtarlık yapacakmıs!

keske 10ar tanesini de fotolasaydım ama fırsatım olmadı! Dun kutulayıp,Hollandaya dogru yolladım.. Hayırlı mubarek olsun:)

Sag tarafım agrıyor,yanlıs bir sekilde yattım sanırım..
Boynum,kurek kemigim belime dogru bir sızı.. Masajda iddialı oldugunu soyleyen kardesim ovdu biraz ama banamısın demedi..

Allah saglık versin gerisi boş!
Posted by Picasa

5 yorum:

Fikir İşçisi dedi ki...

hayatım bunlar ne güzel şeyler ya bayıldım inanki

gunlukcugum dedi ki...

gecen hafta sonu kitapciya gittim craft bolumundeki kitaplara baktim sabahnur.tam senlik bir kitabi elime aldim icinden bir tek sarimsakla patlicani yapmamissin.masallah dedim sana.farki seyler gorseydim alicaktim sana ama anacim sen hepsini yapmissin)omuzun icin gecmis olsun bengay krem cok ama cok iyi geliyor tavsiye ederim!sevgiler...

embir dedi ki...

geçmiş olsun canım, mantarlarında, elmalarında çok cicik olmuş.

yaseminkale dedi ki...

oyy hamaratların hamaratı ne kadar güzel olmuş nazar oldun kesin

TAZE NANE dedi ki...

Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine,
binbir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, kandilin mübarek olsun...