Sayfalar

Çarşamba, Temmuz 01, 2009

geldim

tatil dedigin nedir ki kısacık hemen bitiyor.. zaten bizimkisi vaktinden de evvel bitti gibi bişey oldu.. eşimin kulakları rahatsızlandı,son iki gun yatarak gecirdi ben de ze ile tek kaldım cok cok havuz deniz yapamadım haliyle.. öyle garip bir tatildi..

tatil dönüşü tamizligi ise belimi buktu resmen.. en son hızımı aşamayıp perdeleri yıkadım utulenmeyi bekliyorlar..


Etsyde de bir dukkanım var bilen bilir,mavi ucagım etsyde "gift guide"-hediye kataloguna-secildi. Pek sevindim, ustelik ikinci kez secildi.. Demek ki orijinal olanı herkes farkediyor. Öyle pattern satın alıp,ya da uretenleri aynen kopyalamakla bir adım yol alınmazmıs! bunu ustune alınacak olan kişi umarım almıstır. Sinirlerimi onun icin bozmamam gerektigini ,totoromu kıskanıp, hemen ördügünde ve dahi sacma sapan acıklamalar yaptıgında anlamıstım-neymiş totoro baby tvde varmıs,Allahın cahili- kopya kopya nereye kadar, kendin üret biraz!

Herkes amigurumici oldu cıktı,iyi örnek oldum demek ki!:)
Neyse örmeye devam...

8 yorum:

Fosi dedi ki...

hoşgeldin,güzel bir haber getirdin.tebrikler

gunlukcugum dedi ki...

basarilarin artarak devam eder insallah....

Şenay- Doğam dedi ki...

Hoşgeldin , eşine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor , mavi uçağınla ilgili haberi kutluyoruz :)

Senay & Doğa :)

mer dedi ki...

çok sinirli gördüm seni :) boşver ya takma kafana. gençlerin önünü aç destek ver gitsin :)

hoşgeldin bide geçmiş olsun..

Hamarat Anne dedi ki...

mercim genc olsa ,gencligine veririm ama koskoca kadın.. bu yasına kadar adap ogrenmemisse bu saaten sonra da zor diyerek bosverdim zaten..
dune kadar ay ne guzel oyuncaklar yapıosun diye yorum yazan,sonra kendis kopyalamaya baslayıp,satısa sunucada selamı kesen hatta beni linklerinden silen birisi bu.. Allaha havale ediyorum..

NOT:Sahsiyetsiz-adını yazmaktan aciz- yorumları kaale almadıgım gibi haliyle,yayınlayıp blogumu da kirletmek niyetinde degilim!

Cocukla Cocuk dedi ki...

Hoşgeldin,
Orijinal olan kalitesiyle belli ediyor kendisini her zaman, dediğin gibi hiç üzme kendini. Bu kopyalama işler sinir bozucu yine de insanın kafası takılıyor istemese de

Bal küpü dedi ki...

O uçağıN çook şirin gerçekten, çizgi filmden çıkmış gelmiş gibi.

Kim miş, neymiş, mevzu anlamadım ama,böyle şeylere de üzülmene değmez. Güzel olan her şeyin takliti yapılıyor ama üretebilmek bir kabiliyet. Zamanla asıllar kalır, fasıllar elenir zaten :)

yaseminkale dedi ki...

ben anladım ama susma hakkımı kullanıyorum
ikinizide sevgiyle ve hayranlıkla izliyorum
:)