Sayfalar

Perşembe, Eylül 24, 2009

Amigurumi Yumurta Şapkalarım


Siz benim sepseker yumurta sapkalarımı görmediniz degil mi? Tabii facebookfanpageime uye degilseniz görmemişsinizdir. Önce orada yayınlamıstım çünkü..


ilgilenenler mail atabilir...


gelelim gecen günlerin özetine,

bayramın ilk günü anne-babalarımızı ziyaretle gecti,eve gec saatte döndük.. Yedik içtik egledik,pek hostu hersey.. Zeynep Erva bayram sekerlerini yedi ve bayramı bayram gibi yasadı elh. El öpüp harclıgını aldı:) Seneye kızıma elimi öptürüp ,mendil vermeyi dusunuyorum tabii bu gelenegi biraz arastırmam lazım.. Nasıl olur,ne yapılır.. bildigim sadece mendil verme olayı.. detay bilen var mı?

bayramın ikinci gunu ani bir kararla prakti.kere gidip boya aldık ve gece badanaya basladık.. Önce mutfak ve banyoyu bitirdik.. Zeyi uyutup esimle birlikte yaptık.. boya yapmak gercekten zevkli ki ben boya işlerini pek severim..

bayramın 3.gunu kardesim ve eşi de bize katıldı sagolsunlar:) annem gelip ZEyi aldı,biz de yine güle oynaya badanayı bitirdik.. Tabii ki en zor sey temizlikkkkkkk.. hofff parmalarım hala acıyor..

dun de ben zeyi alıp anneme gittim esim son işleri,kapı boyamayla ugrastı.. aksam 8 gibi geldim bu sefer esimle zeyi kayınvalideme yolladım,temizlige giriştim..

halılar yıkamacıdan gelince de bir temizlik yapmam lazım ki bu muhtemelen hafta sonu olacak.. tül perde yıkandı az once utulendi ve asıldı.. ütü yaparken müzik acın,sevdiginiz sanatcılar olsun hatta mumkunse gecmisten sarkılar olsun,sarkıya kapılıp ütü ne zaman bitti anlamıyorsunuz.. Ha sert müzikler de iyi gidiyor:))

bu kadar temizlik haberi yeter,yoruldumm...

ee sizler naptınız?!
:)

9 yorum:

Unknown dedi ki...

ÇOK GÜZELLER ÇOCUKALR BAYILIYOR BEN TORUNA TAVUK ÖRMÜŞTÜM YUMURTA ONDA GELMEZ İSE YEMİYOR.ELLERİNE SAĞLIK

cansudere dedi ki...

çokk şirin olmuş

Kuaybe dedi ki...

Bayramda badana ve temizlik miiii? Alemsin Sabahnur :))

gunlukcugum dedi ki...

ooo ne guzeldir boya kokusu gule gule oturun misler gibi)boya isini bende cok sevdigim icin bayramda olsa bende yapardim yetrki temizlik olsun)biraz hastalik var galiba bende(yumurtaliklarda cok sirin olmus ellerine saglik..

Unknown dedi ki...

çok güzel görünüyor
temizliğimi ben erteledim taşınınca artık

Başak dedi ki...

merhaba sabahnur,blogunu minimui dergisi sayesinde keşfettim.Amigurumiyi ise blog dünyasında.Aslında ben örgü örmeyi çok severim bu konuda fena da sayılmam.Ama oyuncak örebilirmiyim hiç bilmiyorum.Denemeyi çok istiyorum.Yaptıkların çok güzel ellerine sağlık:)

embir dedi ki...

ay çok sevimli olmuşlar, emeğinize sağlık.

Nily dedi ki...

aYYY CILGINSIN SEN... ASTIN KENDINI ARTIK!!! HARIKALAR!

Karen Hanim dedi ki...

Ben de görmedim. Çok Şeker!