Sayfalar

Pazartesi, Nisan 04, 2011

En güzel Anaokulu : Ozel Atlantis Cocuk Evi

İçinde bulundugum en buyuk değişikliklerden biri de Anaokulumuz .. Ocak ayından beri faaliyette olan okulumuz çok yeni.. Bense yaklasık 1 aydır işin içindeyim. Sahibi halam olur,beraberce güzel ve örnek bir okul kurmaya çalışıyoruz.
Halam , okumanın yaşı yokturun en büyük ispatı, bir çok universite deneyiminden sonra şimdi de asıl tutkusu Psikoloji öğrencisi.. Tam zamanlı öğrenci olduğundan,okulla ilgili işleri yürütme de ben devreye girmiş oldum, hayırlı olsun:)

Bu ön bilgiden sonra gelelim okulumuza..Bence enn enn ennn büyük farkı, 4000metrekare olan bahçesi.. Oyun alanları,çimi,parkı bir yana beni en çok heyecanlandıran çocuklara özel hazırladığımız bahçesi. Yani her ögrenci toprakla ve dogayla haşır neşir olacak.

Fideleri, tohumları ekip,büyümlerine şahitlik edip küçük bahçevanlar olacaklar.. Böylelikle ait olmayı, sorumlugu, doga sevgisini yaşayarak kazanacaklar...



Egitim olaraksa,bireysel farklılıkların esas alındığı, öğrenci merkezli, aktif öğrenmeye dayalı, sosyal etkinlik ve sanatsal çalışmalarıyla desteklenen bir program yürütülüyor...

Şehir keşmekeşinden uzakta, dogal ve farklı bir anaokulu arıyosanız gelin ,gezin derim. Randevu için aşagıda belirttigim telefon numarasını kullanabilirsiniz.

Web Adresi: http://www.ozelatlantiscocukevi.com/index.php/home
İletişim:

Merkez Mahallesi
Çavuşbaşı Caddesi
Hanzade Sokak No : 5
Çekmeköy / Ümraniye
İstanbul
0216 642 90 88
e-mail: atlantiscocukevi@hotmail.com

3 yorum:

annesiningülü dedi ki...

görümcem Çekmeköy'de. ihtiyaç olursa size yönlendiririm. Hayırlı olsun bu arada :)

Hamarat Anne dedi ki...

Aa cok seviniriz:) tesekkurler Bahar!

gunlukcugum dedi ki...

BENDE IKIZIME SOYLEYECEGIM))AFACAN BIR YAKISIKLI GELIR SIZE BELKI))